NOTICIES‎ > ‎

COMENÇA EL CURS SENSE NORMALITAT. CONTRA LA LOMCE I CONTRA LES RETALLADES.

14 de set. 2014, 13:15 publicada per AMPA Escola La Vila   [ actualitzat el 4 de març 2015, 2:07 ]

                                                                  Hola famílies!


Com cada setembre, s’inicia el curs escolar però enguany no comença amb normalitat. Aquest setembre s'implanta la LOMCE, la nova llei d’ensenyament que afecta d’arrel a tot el sistema educatiu, fent-se més visible als cursos de primer, tercer i cinquè de Primària. Aquesta progressiva implantació junt amb el conjunt de retallades que patim des de fa alguns anys, fan que la mobilització de les famílies sigui imprescindible per a poder garantir una educació pública de qualitat.

Després de l’entrega de prop de 4.000 signatures el passat mes de juliol i de la reunió amb el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament el Sr. Albert Bayot, el col·lectiu l’Empordà es mou iniciem les accions de protesta el primer dia de curs amb pancartes amb el lema “COMENÇA EL CURS SENSE NORMALITAT. CONTRA LA LOMCE I CONTRA LES RETALLADES”. Totes les escoles adherides al moviment es faran una foto i, juntament amb un comunicat de premsa, s’enviaran als diferents mitjans de comunicació per mostrar el nostre rebuig aquesta llei.

És per aquest motiu que l’Empordà es mou proposa que seguim posant-nos les samarretes grogues cada dimecres. Així, ens trobarem el 17 de setembre a les 16:40h davant de l’escola per fer-nos la foto reivindicativa.

La proposta a partir d’aquest dia, és posar-nos i posar als nostres fills/filles la samarreta groga cada dimecres, fent-nos la foto davant l’escola cada primer dimecres de mes (davant les escales de l’escola a les 16:40h). Les fotos s’enviaran a l’Empordà es mou i seran publicades en el bloc del moviment.

Per a qui desitgi fer re

serva de samarretes, cada primer dimecres de mes estarem a l’oficina de l’AMPA recollint les noves reserves a partir de les 16:15h i fins 16:30h. Es ven a preu de cost, que és 3,5 euros (talles des de 2 anys a XXXL).

Per a més informació, us podeu posar en contacte a:

empordaesmou@gmail.com

o bé al bloc:

http://empordaesmou.blogspot.com.es/                                               

Comments