NOTICIES‎ > ‎

JORNADES PEDAGOGIQUES EL DIES 6 I 8 DE MARÇ

28 de febr. 2018, 7:42 publicada per AMPA Escola La Vila

- Com està canviant l'escola ? 
- Quin és aquest canvi pedagògic i en què es fonamenta ?
- Com aprenen els nostres alumnes ?

DIMARTS 6 de març a les 16:45h:
Visionat del documental “Most Likely To Succeed”.És una pel·lícula molt inspiradora que mostra el dia a dia d’un institut dels Estats Units que segueix la metodologia de l’ensenyament basat en projectes. Fa el seguiment de diferents persones i mostra els avantatges i els inconvenients d’aquesta manera de treballar, i la contextualitza en una societat que reclama un replantejament del sistema educatiu. Recull punts de vista i opinions de diferents líders educatius, professorat, pares i mares, alumnes…DIJOUS 8 de març a les 17h:
Xerrada-col·loqui a càrrec de Iolanda Arboleas directora de l’institut de Sils, un dels centres impulsors d’Escola Nova 21. La idea és comentar el visionat del documental, poder compartir dubtes i enriquir-nos de l’experiència de la Iolanda Arboleas com a professional implicada en el canvi real en un institut de secundària.


Des de l’equip de mestres de l’escola La Vila i l’AMPA us animem a participar-hi ! (Hi haurà servei d’acollida gratuït dimarts de 16:45 a 18: 30h i dijous de 17h a 18:30h. Caldrà recollir als alumnes a les 16:30h com cada dia i portar-los a acollida per la porta verda de la rampa exterior)


Caminem junts cap a un nou demà!
Comments